A00-405 Dumps | Preparing for the SAS Viya 3.5 Natural Language Processing and Computer Vision Exam


Are you preparing for the SAS Viya 3.5 Natural Language Processing and Computer Vision exam? A00-405 Dumps has developed exam questions and answers based on the exam core question types.
On the Lead4Pass A00-405 dumps page https://www.lead4pass.com/a00-405.html, you can find a variety of download buttons we provide for you, using both PDF and VCE tools provided by Lead4Pass
Study the SAS Viya 3.5 Natural Language Processing and Computer Vision exam core questions we have prepared for you to help you pass the exam successfully the first time.

A00-405 is the SAS Viya 3.5 Natural Language Processing and Computer Vision exam code, one of the most popular Natural Language and Computer Vision Specialist certifications, see below for more information:

Vendor: SAS Institute
Exam Code: A00-405
Exam Name: SAS Viya 3.5 Natural Language Processing and Computer Vision
Certification: Natural Language and Computer Vision Specialist
Duration: 110 minutes to complete exam
types of questions: 60 scored multiple-choice and short-answer questions
Passing score: 70%
Price: $180 USD
languages: English
Core: This exam is based on SAS® Viya® 3.5

Next, read A00-405 free dumps to help you choose more…

QUESTION 1:

Which statement describes a situation in which a bi-directional recurrent neural network is a better option than a unidirectional network?

A. The data at any given point in time depends on both the previous and subsequent elements of the sequence

B. The data at any given point in time depends only on the previous elements of the sequence

C. The data at any given point in time is independent of both the previous and subsequent elements of the sequence

D. The data at any given point in time depends only on the subsequent elements of the sequence

Correct Answer: A

QUESTION 2:

Which node does not produce a score code?

A. Concepts
B. Text Parsing
C. Topics
D. Sentiment

Correct Answer: C

QUESTION 3:

(“Note: This is an interactive item Follow the instructions to answer the question Scroll bars may appear it the windows are too smart Each window can be resized by dragging on the 5 circles located between windows)
You are building a CNN for an image classification task
Drag the layers on the left to the slots on the right in the appropriate order (from top to bottom) for this task
You have the number of layers listed below:
Input Layer (1)
Output Layer (1)
Convolutional Layer (1)
Fully Connected Layer(2>
Pooling Layer(1)
Select and Place:

Correct Answer:

QUESTION 4:

Which statement is TRUE concerning the “dropout” option?

A. It specifies the number of neurons to drop from each layer of the network
B. It specifies the percentage of neurons to drop from a given layer of the network
C. It specifies the percentage of neurons to drop from the entire network
D. It specifies the number of layers to drop from the entire network

Correct Answer: B

QUESTION 5:

Which statement is TRUE about importing documents into SAS Visual Text Analytics using the Explore and Visualize Data menu?

A. You must include your document collection in a parent folder
B. You must convert your document collection to a SAS data set
C. You must correct misspelled words in the document collection
D. You must store the documents as text files in a folder

Correct Answer: A

QUESTION 6:

Which action set is needed to upload a picture into memory using SAS?

A. LoadActionSet
B. Image
C. DeepLearn
D. Table

Correct Answer: C

QUESTION 7:

Which concept rule must be used for generating factual extraction within a sentence containing machine learning and text analytics?

A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D

Correct Answer: C

QUESTION 8:

What sampling method does the DLTUNE action use to sample the hyperparameter values?

A. Simple Random Sampling
B. Systematic Sampling
C. Stratified Random Sampling
D. Latin Hypercube Sampling

Correct Answer: B

QUESTION 9:

The following text siring “Wonder, Wondering, Wonderful, Wonderment, Wonders” is tested using the Category Rule (OR, “wonder0″>

Which terms are highlighted in the text string?

A. Wonders
B. Wonder Wondering, Wonders
C. Wonder Wonders
D. Wonder Wondering
E. Wonderful, Wonderment, Wonders

Correct Answer: D

QUESTION 10:

Which activation function should be used to obtain a single scalar with a value in (-1,1)9

A. TanH
B. Logistic
C. Softmax
D. ReLU

Correct Answer: A

QUESTION 11:

Given these two and layer action calls:

How many trainable parameters are for layer fc2?

A. 70
B. 1050
C. 1020
D. 1000

Correct Answer: D

QUESTION 12:

Consider the category rule:

Which statement is TRUE about a document that satisfies this rule?

A. It exhibits the topic named INCURSION
B. It exhibits one or more of the items used to define the INCURSION concept
C. It contains the term “incursion” or any of the stemmed versions of “incursion \’
D. It satisfies a previously defined INCURSION category rule but overrides the primary Boolean operator in the original rule with the OR operator

Correct Answer: D

QUESTION 13:

Which statement is TRUE regarding the impact of node placement”?

A. When a Concept node appears after a Text Parsing node, only kept terms derived by the Text Parsing node can be used in concept creation

B. When a Concept node is placed after a Text Parsing node: the term table is affected by the concepts defined in the Concept node and the concept’s impact every node that follows the Concept node

C. When the Concept node appears before the Text Parsing node in the pipeline, the spell-checking features of the Concept node produce parent and child terms that show up as synonyms in the term table created by the Text Parsing node

D. When a Concept node is placed before a Text Parsing node the term table is affected by the concepts defined in the Concept node and the concept’s impact every node that follows the Text Parsing node

Correct Answer: C

……

Download A00-405 free dumps online:https://drive.google.com/file/d/1tMlo30k0HdyQD2Ihw3NaRG7faNwnzzYG/

View 60 A00-405 Exam Questions: Click Here